Prikbord

Nieuws & agenda


Werving harmonie St. Petrus & Paulus
13 september

SAMEN MUZIEK MAKEN GEEFT VEEL PLEZIER

 

Het nieuwe schooljaar is weer gestart. Ook de muzieklessen bij harmonie St. Petrus en Paulus Wolder-Maastricht ('de Greune vaan Wolder') starten weer.

 

Spelen met muziek voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar

Op vrijdag 3 september starten de lessen Spelen met muziek. De lestijden zijn van 16.30 tot 17.30 uur. De kosten zijn €7,50 per maand (€75,- voor het hele schooljaar). Belangstellende kinderen kunnen zonder verplichting een of twee lessen Spelen met muziek uitproberen. Instromen is doorlopend mogelijk. 

 

Solfège/blokfluitcursus voor kinderen vanaf groep 4

De eenjarige solfège/blokfluitcursus geven we ter voorbereiding op een blaas- of slagwerkinstrument. De groepslessen vinden plaats op vrijdagmiddag en starten vanaf vrijdag 1 oktober. De kosten voor deze cursus zijn €75,- voor het hele schooljaar (inclusief blokfluit en lesmateriaal).

 

Lessen slagwerk of blaasinstrument

Individuele lessen voor slagwerk of een blaasinstrument zijn mogelijk voor kinderen vanaf groep 4 (slagwerk) of groep 5 (blaasinstrument). Het is mogelijk om (gratis) een aantal proeflessen te volgen. De kosten voor het hele schooljaar zijn €480,- voor lessen van 30 minuten per week. 

 

Belangstelling?

Heeft uw kind belangstelling voor een van deze cursussen of voor een aantal proeflessen? Neem dan contact op met Marjorie Nelissen-Vrancken per mail (opleiding@hppwolder.nl) of telefonisch (043-3437111). 

Samen muziek maken geeft plezier

 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren