Onze opvang

Elk kind is uniek en ontwikkelt zich op eigen wijze en in eigen tempo. Onze medewerkers hebben respect voor de eigenheid van ieder kind en het gezin waarin het opgroeit. We hebben volop aandacht voor fantasie en werkelijkheid en brengen normen en waarden over. Samen met basisschool Wolder bieden we een veilige en kleinschalige omgeving waarin kinderen de kans krijgen zich goed te ontwikkelen. 

“Samen bouwen aan de toekomst van uw kind”

Opvang

huisstijl

Opvang

huisstijl

Peuteropvang (2 - 4 jaar)

Peutergroep Samenspelen Wolder bevindt zich in het gebouw van de basisschool. Er zijn korte lijnen met de leerkrachten van groep 1, intern begeleiders en directie. Zowel in de peuteropvang als in de kleutergroepen wordt gewerkt met het taalactiveringsprogramma ‘Speelplezier’ en werken we samen aan gezamenlijke thema’s.

In het kader van de doorgaande lijn organiseren we elke maand kleuter-peuter-activiteiten. Zo maken de oudste peuters spelenderwijs kennis met hun toekomstige groep en leerkracht, met de veilige aanwezigheid van hun eigen pedagogisch medewerker van de peutergroep. De peuteropvang wordt georganiseerd door Kinderopvang Samenspelen Wolder.

Vakantieopvang (4 - 13 jaar)

Voor alle kinderen vanaf 4 jaar, ook voor kinderen van andere basisscholen, biedt BSO Samenspelen Wolder vakantieopvang op de hoofdlocatie ( Ebenistendreef 90A in Maastricht).

Iedere vakantieopvang heeft een eigen thema met daarbij behorende activiteiten, natuurlijk afhankelijk van het weer. 

Onze vakantieopvang is geopend tijdens schoolvakanties van 7.30 tot 18.30 uur. Op erkende feestdagen en op carnavalsmaandag en -dinsdag is de opvang gesloten.

Buitenschoolse opvang (4 - 13 jaar)

BSO Samenspelen Wolder is een kleinschalige BSO voor voor- en naschoolse opvang. We bieden de kinderen een gezellige, veilige sfeer. ‘Samen spelen, samen delen’ is bij ons belangrijk. Onze kleinschaligheid staat garant voor kwaliteit, maar betekent ook dat er maar beperkte plaatsen beschikbaar zijn. Het kan daarom voorkomen dat er een wachtlijst ontstaat. 

Ook de buitenschoolse opvang is gevestigd in het gebouw van de basisschool. De vaste medewerkers van de peuteropvang zijn ook binnen de BSO werkzaam. Daardoor kennen ze de kinderen en hun ouders en zijn ze op de hoogte van alle ins en outs. 

 

Kinderen kunnen iedere schooldag vanaf 7.30 uur bij BSO Samenspelen Wolder terecht voor voorschoolse opvang. Onze naschoolse opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag tot 18.00 uur. De buitenschoolse opvang wordt georganiseerd door Kinderopvang Samenspelen Wolder. 

Doorgaande lijn

Kleinschalig

Vertrouwde gezichten

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren