Prikbord

Nieuws & agenda


KiKa kerststollenactie
4 november

Ride4KiKa Event 2017 | Kuypers Events Dit schooljaar gaan we met de hele school, in samenwerking met Marcel Meeling (vrijwilliger KiKa) en bakkerij De Lekkerbek (winkels in Maastricht en Eijsden), een onwijs leuke kerstactie houden voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Het is de bedoeling dat de kinderen zoveel mogelijk KiKa kerststollen gaan verkopen aan familie, buren, vrienden of bekenden. Een deel van de opbrengst zal ten goede komen aan de onderzoeken naar kinderkanker. Ook zal er per verkochte kerststol €1 naar onze school gaan. 

3 Sterrensponsors – Welkom bij vv Scharn

Marcel Meeling geeft op vrijdagochtend 18 november een korte gastles over KiKa aan de leerlingen van groep 7 en 8. 

De groepen 1 t/m 6 zullen ingelicht worden over de kerststollen actie van KiKa door hun eigen juf of meester. 

Op vrijdag 18 november zullen alle leerlingen van de groepen 2 t/m 8 een bestelformulier (KiKa kerststollen) mee naar huis krijgen, waar alle aanvullende informatie op terug te vinden is. De leerlingen van groep 1 krijgen dit bestelformulier maandag 21 november mee naar huis. 

 

Het bestelformulier mag dan via de mail gestuurd worden naar Marcel Meeling marcelmeeling@hotmail.com voor de financiele afhandeling. Dit dient uiterlijk 7 december te gebeuren. 

 

Op woensdagochtend 21 december zullen de kerststollen uitgedeeld worden op het schoolplein en zal Marcel ook een cheque uitreiken met het opgehaalde totaalbedrag voor KiKa en het bedrag voor onze school.

 

Hopelijk hebben wij straks veel werk met het uitdelen van alle verkochte kerststollen en is er een mooi bedrag beschikbaar voor verder onderzoek voor KiKa!

Samen in actie voor KiKa! 

 

Team bs. Petrus & Paulus 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren