Prikbord

Nieuws & agenda


Actie voor Stichting De Gouwe
16 november 2022

Steun Stichting De GOUWE | Geld inzamelen | Doneeractie.nl
Vrijdag 23 december kunnen we weer "Kribkes kieken" in Wolder. Dit jaar wil Stichting Aangenaam Wolder en Campagne ook iets doen voor de mensen in Maastricht die het (financieel) moeilijk hebben. Daarom is er een inzamelingsactie voor de voedselbank van Stichting De Gouwe. Tot en met de Kribkestocht kunt u spullen voor persoonlijke verzorging en schoonmaak van het huis inleveren bij een aantal plekken in Wolder en Campagne. Ons Kindcentrum is zo’n verzamelpunt. Het gaat om basisproducten van basiskwaliteit. Dure merken zijn dus zeker niet nodig, maar i.v.m. veiligheid is het wel belangrijk dat het om onaangebroken verpakkingen gaat. 

Meer dan 600 mensen in Maastricht zijn afhankelijk van de hulp van st. De Gouwe, ook kinderen. Samen zorgen we dat zij fris gewassen naar school kunnen en terugkomen in een schoon huis. 

Lijst met spullen die hard nodig zijn: 

Douchegel, zeep, bodylotion, deodorant, shampoo, tandenborstel, tandpasta, tampons, maandverband, luiers, billendoekjes, wasmiddel, allesreiniger, sponsjes, poetsdoeken, toiletreiniger, toiletblokken, glassex, afwasmiddel, afwasborstel, vaatdoeken, schuurmiddel en soda. 

 

Kinderen krijgen via het jeugdjournaal mee dat de voedselbank het moeilijk heeft om iedereen te helpen. Op deze manier kunnen de kinderen op kleine schaal wat doen voor degenen die het nodig hebben. Alvast hartelijk dank als het lukt om ook iets mee te geven. 

Hartelijk dank namens Kindcentrum Wolder, Stichting Aangenaam Wolder en Campagne en Stichting De Gouwe http://www.gouwe.net 

 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren