Prikbord

Nieuws & agenda


Vrijwilligers gezocht
9 juni 2022

Vrijwilligers gezocht

 

We merken al geruimere tijd dat in veel groepen de leerkrachten bijna dagelijks moeten inspringen tijdens de tussenschoolse opvang (TSO) omdat we niet voldoende vrijwilligers hebben. Niet voldoende vrijwilligers om de reguliere TSO te draaien maar ook geen back up vrijwilligers als de huidige vrijwilligers op vakantie gaan of bijvoorbeeld ziek zijn. Dit gaat ten koste van de pauze van de leerkrachten.

 

Middels dit bericht willen we graag een oproep doen om vrijwilligers te werven voor de TSO. Dit kan bijvoorbeeld op één moment tijdens de schoolweek, op twee momenten of op de drie momenten; maandag, dinsdag en donderdag. 

 

We hebben hulp nodig in de volgende groepen en op de volgende dagen:
Groep 8 maandag, dinsdag, donderdag

Groep 7 maandag, dinsdag, donderdag

Groep 6 back up voor maandag, dinsdag, donderdag

Groep 5 de maandag

Groep 3 en 4 back up voor maandag, dinsdag, donderdag

 

Proefdraaien en komen snuffelen kan altijd. Na het proefdraaien maken we een vrijwilligerscontract in orde incl. een geldige VOG. Er staat nl. een vrijwilligersvergoeding tegenover het draaien van de TSO momenten. Wellicht een leuk extraatje! 

Uiteraard zijn ook opa's, oma's, andere familieleden of buurtbewoners van harte welkom om vrijwilliger te worden. 


Zonder voldoende vrijwilligers zullen wij op enig moment een andere keuze moeten maken om de TSO rond te krijgen. Het kan dan zijn dat we gaan verkennen om met een bedrijf te gaan samenwerken. Helaas leidt dit wel tot hogere TSO kosten. Vandaar nogmaals de oproep. 

 

Interesse???? Stuur gerust een berichtje naar het directiepostvak in SchouderCom of een mail naar a.willems@mosalira.nl 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren